tonywoolf 100 #1 Публикувано 25 Август, 2021 Здравейте, В последно време започна да дава много високи тримове на бензин и на газ, до степен да светва чека за бедна смес. Качи се и разхода на гориво. Налага се да регулирам газовата карта с много високи стойности, за да стои в нормални рамки, но пък сместа става много богата и годишния преглед съответно го отрази. Та мисълта ми е, че най-вероятно е първата ламбда сонда (един път ми даде грешка slow response) и се чудя кой е производителя на оригинала на сондата, защото предложенията са много на пазара. Номера е 36531-PDE-E02 (SHHCL36401U000974), ако някой има идея, ще помоля да сподели. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 25 Август, 2021 (Редактирано) DENSO или NGK. Редактирано 25 Август, 2021 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #3 Отговорено 25 Август, 2021 преди 21 минути, CARPERA написа: DENSO или NGK. Тъй, де. Ама кое от двете е? Всъщност от там взех номера на сондата (https://japancars.ru/), само че не посочват производител, само номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #4 Отговорено 25 Август, 2021 Оригиналната сонда е DENSO. Аз смених моята със универсална на същата марка, защото заради една букса цената е с над 60 кинта нагоре. Предввид и че буксата се разглобява и има китове с контактните пинове в нея - резултата е неразличима от оригиналната сонда , работеща в параметри.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове