topjoi 0 #1 Публикувано 22 Август, 2021 При подаване на газ при потягляне се усеща някаква вибрация на ходилото на крака колата е 2007 2.2д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliantanchev@gmail.com 0 #2 Отговорено 29 Август, 2021 На 23.08.2021 г. at 1:24, topjoi написа: При подаване на газ при потягляне се усеща някаква вибрация на ходилото на крака колата е 2007 2.2д И при мен има такива вибрации при отпускане на газта между 55-60 км.ч.. Пробвал съм при 2,3 и 4 предавка и винаги има леко вибрира е на педала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neronski 4 #3 Отговорено 24 Септември, 2021 И при мен се обусеща съвсем леко вибриране при подаване на газ, точно когато докосна газта. След това изчезва. Дали не може да се дължи на проблем с потенциометъра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #4 Отговорено 24 Септември, 2021 Той няма как да предава вибрации обратно по жилото към педала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neronski 4 #5 Отговорено 24 Септември, 2021 18 minutes ago, ceco_accord said: Той няма как да предава вибрации обратно по жилото към педала. Педала на газта не е ли електрически? Според мен не е с жило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #6 Отговорено 24 Септември, 2021 Би ме изненадало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #7 Отговорено 24 Септември, 2021 Електрически е. Според мен вибрациите идват от купето. Усещате ги на педала на газта, защото само с този педал имате контакт. Когато започнат вибрациите докоснете съединителя, или спирачката. Най-вероятно ще усетите вибрации и там. Как стигат вибрациите до купето нямам идея. Може да е всичко - двг, трансмисия, окачване ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neronski 4 #8 Отговорено 24 Септември, 2021 3 minutes ago, Krasi-mir said: Електрически е. Според мен вибрациите идват от купето. Усещате ги на педала на газта, защото само с този педал имате контакт. Когато започнат вибрациите докоснете съединителя, или спирачката. Най-вероятно ще усетите вибрации и там. Как стигат вибрациите до купето нямам идея. Може да е всичко - двг, трансмисия, окачване ... При мен, когато докосна педала на газта, само тогава усещам леко треперене и то ако го докосна съвсем леко. Ако натисна по рязко, нищо не се усеща. На другите педали го няма. Аз вече му свикнах, в началото ми беше странно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #9 Отговорено 24 Септември, 2021 преди 38 минути, Krasi-mir написа: Електрически е. Вярно че педала за газта виси из под таблото, а не е на пода. Значи потенциометъра е закачен дитектно на него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове