note 401 #1 Публикувано 19 Август, 2021 (Редактирано) Колеги, тази сутрин се появи проблем с дясното странично огледало. Прибира се и се отваря от бутона, но моторчето не спира да работи и се чува тракане. Спешният ми въпрос е кой бушон отговаря за това моторче, тъй като не виждам отделен такъв на схемите? Страх ме е докато отида в сервиз да не изгори. Иначе четох по въпроса и се надявам проблемът да е в изключвателя/прекъсвача на моторчето, т.н. shutt-off модул. Някои ако има други идеи, моля да пише. Благодаря! Редактирано 19 Август, 2021 от note Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #2 Отговорено 19 Август, 2021 Привет. Виж тази тема за решение на проблема с огледалото. Проблема и решението са индентични на 100%. В последствие разбрах, че се продават такива зъбни колелета от метал. Поздрави и успех. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #3 Отговорено 19 Август, 2021 Благодаря, довечера ще отида до сервиз да пробваме вариант 3 от твоята тема - изключване на буксата. След това при наличие на свободно време ще се търси проблемът. Симптомите наистина са същите. Между другото, предпазителят май е №36 в купето. По-късно ще го тествам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #4 Отговорено 19 Август, 2021 Бушонът е № 36. Лошото е, че на него е климатикът и вентилацията, така че е временно решение да не се тормози моторчето докато се разкачи буксата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #5 Отговорено 19 Август, 2021 А такива колела има ли някъде налични освен в Али? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #6 Отговорено 7 Декември, 2021 За съжаление не можах да установя точно откъде е проблемът, тъй като купих цял механизъм втора употреба и го смених. Просто нямах време да се занимавам сам, а и в сервиза не се навиха да разглобяват и човъркат. Склонен съм да вярвам, че е именно зъбното колелце - някой ден ако се наканя ще разглобя стария механизъм да си го ремонтирам по описания в другите теми начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове