zezo21 0 #1 Публикувано 12 Август, 2021 Колеги сивика е 1.8 2006г. и скоро пътувах към София по "магистрала" тракия и пускам си аз автопилота и след малко колата забива муцуната и поглеждам аз, тя втората зелена лампичка на таблото е изгаснала ? Карам колата 3-та година и обиколох Гърция на автопилот и такова нещо не беше ставало до сега, да се самоизключи ! А сега след загасването на едната лампичка неможе да се включи ведна пак, а изчакваш една идея и тогава започва и след малко пак изключва. Като да поясня, че не се самоизключва след определено време или километри, а когато му хрумни. Краката си ги прилепям до седалката ( някой да не помисли, че несъзнателно натискам спирачка или съединител). Някакви идеи къде да проверя аз за нещо което може да е елементарно ? грешки няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 12 Август, 2021 Да не би cancel бутона да ти е заседнал или да прави контакт от време на време и да го изключва? само за това се сещам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zezo21 0 #3 Отговорено 13 Август, 2021 Колега ще проверя копчето. Някой друг ако е имал подобен проблем да сподели моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #4 Отговорено 14 Август, 2021 По-вероятно някой от двата прекъсвача на педала на спирачката или съеденителя да ти правят проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #5 Отговорено 31 Май, 2023 Здравейте, аз също имам такъв проблем но е от датчика за скоростта на ляво предно колело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове