люди 0 #1 Публикувано 9 Август, 2021 (Редактирано) Здравейте,имам проблем с вентилаторите на кондензатора,не се включват.Компресора постоянно включва и изклчва на място.Релетата са замерени и са здрави,вентилаторите принудително работят.Какъв може да е проблема.ЦРВ 3 ЦДТИ Редактирано 17 Август, 2021 от Zlatozator "црв 3" е пример за неправилно заглавие на тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 13 Август, 2021 Ако става въпрос за вентилаторите които са зад радиатора,те се управляват от терма ключ,провери го. Обикновено той се намира до термостата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #3 Отговорено 13 Август, 2021 Някакъв вид тЮнинг да имаш по софтуера? ДПФ нещо да са ровили? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #4 Отговорено 13 Август, 2021 (Редактирано) Моите за три години съм ги чувал само веднъж да се включат.Навън беше страшна жега и колата напекана яко,може и друг път да се е случвало,но не съм ги усетил.Иначе всичко си работи нормално,климатика духа студ и температурата не мърда.Въпроса наистина е интересен да споделят и други хора.А относно компресора,че включва и изключва постоянно,наред е,така си работи нормално. Редактирано 13 Август, 2021 от zograffa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
люди 0 #5 Отговорено 17 Август, 2021 (Редактирано) Да дпф е премахнат,но до сега не бях обърнал внимание,че не включват вентилаторите.Иначе колата загрява нормално,не прегрява.Ако се направи нов софтуер,дали ще се оправи. Редактирано 17 Август, 2021 от люди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 17 Август, 2021 При дизелите имаше някакви драми с некачествено премахнат софтуерно дпф. Нещо с перките и с круиз контрола имаше проблем...Скоро ли си го махал ДПФ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
люди 0 #7 Отговорено 17 Август, 2021 Мин.година е махнат,круиза работи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #8 Отговорено 17 Август, 2021 Явно не е в това проблема. Виж какво са писали другите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
люди 0 #9 Отговорено 17 Август, 2021 На 13.08.2021 г. at 11:32, CARPERA написа: Ако става въпрос за вентилаторите които са зад радиатора,те се управляват от терма ключ,провери го. Обикновено той се намира до термостата. Да за същите става дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове