Dyndi89 0 #1 Публикувано 8 Август, 2021 Мисля да чипосам моя Accord 2.0 147 к.с Автоматик,може ли да каже някой мнения,дали ще има разлика при вървене разход на гориво,ще има ли проблем със двигателя или кутията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 8 Август, 2021 Аз не съм чувал да се „чипосва“ този мотор. Имаш ли конкретно място / майстор, които си набелязал, или е само идея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dyndi89 0 #3 Отговорено 9 Август, 2021 Карлово има един майстор,мисля да я закарам при него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #4 Отговорено 25 Август, 2021 Зависи коя серия е компютъра. Мисля че ОБД2Б, можеше да се мапва.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel33 93 #5 Отговорено 30 Ноември, 2021 @Dyndi89 колко мислиш че ще го вдигнеш този мотор. И да е най добрия Мапер ще ти свали малко разхода , макар че автоматик на 20год си погорва, особено в студеното време. За мощност нз какви са ти очакванията, но..... Според мен ако не ти е изтормозен мотора и робота превключва норм. не влизай в приключения и излишни харчове. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове