Drun 17 #1 Публикувано 3 Август, 2021 Здравейте колеги! След няколко години горд собственик на семеен "шлеп" видях, че има и модификация 4х4. В близкото бъдеще ми предстои покупка на автомобил 4х4, просто ми е наложително, но колкото и да са красиви по-големите събратя, някак оставам с чувството, че ще загубя удоволствие от шофирането. За мен този ван няма алтернатива на пазара, а с всичко останало трябва да направя компромис със себе си. Та въпроса ми е, има ли такова "животно" у нас? Някой може ли да сподели нещо за него? Интересувам се от проходимостта му при 20-30см снежна покривка 😀, като не визирам офроуд. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #2 Отговорено 3 Август, 2021 То за имане - има, ама са азиатки, както и Акорд 7 комби 4WD. Тук не съм чувал някой да се е похвалил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #3 Отговорено 3 Август, 2021 Доколкото знам, произвеждат се само за Япония и не се изнасят навън. Конкретно за Акорд. Един руснак си беше вкарал от там 7-ца, 2.4. Казва, че е кеф голям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drun 17 #4 Отговорено 3 Август, 2021 По данни от различни сайтове би моделът се предлага от 2001-2006г, след което се спира продажбата му в ЕС. Много жалко! Гледам RS-Z версията и недоумявам защо, защо я няма с ляв волан. Много ми харесва, но с обратен волан кола не бих карал, не и у нас. Англичаните не ги броя, те са друга порода. Прегледах мобиле.де и аутоскаута, но тази версия (4wd) не се предлага, явно собствениците ще я карат до откат 😀. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове