Jump to content
sjekov

Дали карам гейска кола?

Recommended Posts

Днес докато си ровя в нета и забелязах една класация за гейски коли.

1. Peugeot 207: 7 155

2. BMW 3 Series Coupe: 3 378

3. Jaguar XK: 2 571

4. Honda Civic Hatch: 1 776

5. Alfa Romeo 159: 1 293

И така като имам такава кола (номер 4). Засегнах се никога не съм си мислил че колата ми може да е гейска. Понеже съм имал щастието и да карам и Alfa 159 за 2 седмици се замислих и за още нещо: Дали на мен не ми харесват "гейски" коли :hondarulez:.

Както и да е класацията продължава :

Най "мъжки" коли

1. Audi RS4: 9 824

2. Toyota Fortuner: 2 629

3. Dodge Caliber: 1 808

4. VW Jetta: 979

4. Lexus IS250: 936

Най секси коли :

1. Alfa Brera: 6 608

2. BMW Z4 Coupe: 5 722

3. Opel Astra GTC: 2 270

4. Renault Clio: 1 071

5. Nissan Tiida: 505

Класацията е американска. класация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не случайно американците ще нарежда Хондите , именно като гейове им бъркаме в гъза на пазара за тяхните хамерикански коли :plane: Повече бих приел Хонда хечбек да се води женска кола , не толкова гейска :D за гейска кола на първо място мисля , че трябва да е Опел Тигра , Опел Корса и т.н. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ

Днес докато си ровя в нета и забелязах една класация за гейски коли.

1. Peugeot 207: 7 155

2. BMW 3 Series Coupe: 3 378

3. Jaguar XK: 2 571

4. Honda Civic Hatch: 1 776

5. Alfa Romeo 159: 1 293

И така като имам такава кола (номер 4). Засегнах се никога не съм си мислил че колата ми може да е гейска. Понеже съм имал щастието и да карам и Alfa 159 за 2 седмици се замислих и за още нещо: Дали на мен не ми харесват "гейски" коли :plane:.

Както и да е класацията продължава :

Най "мъжки" коли

1. Audi RS4: 9 824

2. Toyota Fortuner: 2 629

3. Dodge Caliber: 1 808

4. VW Jetta: 979

4. Lexus IS250: 936

Най секси коли :

1. Alfa Brera: 6 608

2. BMW Z4 Coupe: 5 722

3. Opel Astra GTC: 2 270

4. Renault Clio: 1 071

5. Nissan Tiida: 505

Класацията е американска. класация

Не се коси бе колега. То пък VW Jetta e много мъжка кола разбираш ли :hondarulez:

Все пак класация та е правена от хамериканци, значи спокойно можем да не я вземем под внимание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звучиш като една такава порода индивиди, които се регистрират в някой форум на друга марка, за да пускат колко педерастки са колите и колко се развалят за да сломяват сектанския ни дух. Е това няя да стане де, ама иначе по темата... аз съм забелязал, че има огледалце за оглеждане на сенника и при шофера, което може да подскаже че е женска. Ама знаеш ли колко ми пука? Ако избера да карам розово Хонде, ако ще някой да ми каже, че съм си инсталирал вибратор под седалката да ми гали дупето, ама ХИЧ няма да ми запука :plane: Карай напред, мачкай мъжки джети и им се хили, че ги е смачкал гей :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредното малоумие,наречено "класация".Силно съм разтревожен... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих желал да изразя желанието си да прелюбодействам бурно с родителското тяло от женски род дало живот на създателя на тази класация. Някой от вас заглеждал ли се е по предната част на Алфа 159 и Алфа Брера ? Ами че те са аднакви бре! Обаче едната е секси, а другата е гейска! Е то кво стана -> че гейското е секси или че сексито е гейско ?Обърках се вече!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж мацките нямаме такива проблеми - най много да ти кажат че караш женска кола :) ама това пък хич не е проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Щом са рекли че е женска, така да бъде :D:):D:D

Редактирано от dio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих желал да изразя желанието си да прелюбодействам бурно с родителското тяло от женски род дало живот на създателя на тази класация. Някой от вас заглеждал ли се е по предната част на Алфа 159 и Алфа Брера ? Ами че те са аднакви бре! Обаче едната е секси, а другата е гейска! Е то кво стана -> че гейското е секси или че сексито е гейско ?Обърках се вече!

много добре казано :D:D:):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Бих желал да изразя желанието си да прелюбодействам бурно с родителското тяло от женски род дало живот на създателя на тази класация.

ХА,ХА,ХА,ХА.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми като гледам класацията мога да кажа само едно АМЕРИКАНКИТЕ имат по добър вкус от АМЕРИКАНЦИТЕ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми като гледам класацията мога да кажа само едно АМЕРИКАНКИТЕ имат по добър вкус от АМЕРИКАНЦИТЕ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве не знам дали Сивика е гейска ама тука гейовете им се носи славата, че налитат повече на любимия ни VW. Не че искам нещо да обидя колегите ама тука в Калифорния това си е истината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Niakoi

Като чета класацията на тъпите американци и... премествам си го в другия крачол :D А за това, че са тъпи, има едно (и не само едно) проучване на CNN - питаха обикновените хора по улиците най-елементарни неща, а отговорите бяха умопомрачителни :) Например: "Колко айфелови кули има в Париж?"... "Около 10 май бяха!!!..."

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на няколко ревюта за Сивик №5 чета че бил женски :) , дай боже повече такива

гейски колици, аз лично желaя да опъна най-големия от всички гейове Господин VTi :P

НЕ ТИ ТРЯБВА ПОВЯРВАЙ МИ. :P ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ТИ ХАРЕСА. :P ЗАЩОТО ТОЙ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ РИТА И ТИ ИЗПЪВА ВРЪТА.След туй не Можеш да заспиш спокоино ще ти се ИСКА ОТНОВО И ОТНОВО. :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на няколко ревюта за Сивик №5 чета че бил женски :) , дай боже повече такива

гейски колици, аз лично желaя да опъна най-големия от всички гейове Господин VTi :P

НЕ ТИ ТРЯБВА ПОВЯРВАЙ МИ. :P ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ТИ ХАРЕСА. :) ЗАЩОТО ТОЙ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ РИТА И ТИ ИЗПЪВА ВРЪТА.След туй не Можеш да заспиш спокоино ще ти се ИСКА ОТНОВО И ОТНОВО. :P:P

:P:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звучиш като една такава порода индивиди, които се регистрират в някой форум на друга марка, за да пускат колко педерастки са колите и колко се развалят за да сломяват сектанския ни дух. Е това няя да стане де, ама иначе по темата... аз съм забелязал, че има огледалце за оглеждане на сенника и при шофера, което може да подскаже че е женска. Ама знаеш ли колко ми пука? Ако избера да карам розово Хонде, ако ще някой да ми каже, че съм си инсталирал вибратор под седалката да ми гали дупето, ама ХИЧ няма да ми запука :) Карай напред, мачкай мъжки джети и им се хили, че ги е смачкал гей :)

Ти ме скапа бе, Шефе. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Може сивика да е гейски , ама нека се качи някой "голям мъж" на някой пилнат . Да видим като се насере после дели ще гласува пак , че е гейска. хахахахахаха :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам кой хитрец ги мисли тия класаций . кво зна4и "геиска кола" ? :) и кое е гейското което намират в тия коли? :D глупаво зву4и ,всеки кара квот му харесва :P комплексират се хората явно и гледат да не си купят гейска кола,гейски телефон и тн... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееее и днес на мен една колежка с опел корса ми вика-Абе пич,откъде е взе тази женска кола,направо ме разби.Само да ми падне направо ще я изкъртя.....вече ми е цел... :dry: Това на снимката да мяза на женска кола :hondarulez:Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази количка на снимката е страхотна като супер мацка(а кой язди жените ...не и педалите!!!)така,че..... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...