Tomahawk 0 #1 Публикувано 20 Юли, 2021 Здравейте, възникна ми един проблем изписа ми грешка : P0087 is Fuel Rail/System Pressure - Too Low. Реших да започна със смяна на горивен филтър, който не съм го сменял все още. Но се оказа че там където има на другите модели филтър при мен няма.... при мен се вижда единствено детайка с номер 1 от схемата. и след него маркучите продължават на долу и назад към резервоара..... По снимките в интернет и тези тук във форума се вижда къде се намира този филтър и че там пън го няма този детаил " 1" от схемата. НО пък на тази схема е показан и този детайл и филтър... може ли някой да го пе премахнал ? ( байпас, колкото за продаване....) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #2 Отговорено 20 Юли, 2021 (Редактирано) Колега, прочети тази Тема пс Ако ти е дизел колата, защото не е ясно Редактирано 20 Юли, 2021 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tomahawk 0 #3 Отговорено 20 Юли, 2021 Да пропуска е моя, дизел е колата 2.2 i-cdti. И да прочетох тази тема и друга в чужд форум. И точно по тези снимки гледам и сравнявам но аз там нямам филтър... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #4 Отговорено 20 Юли, 2021 Ако е i-cdti е акорд 7, нз дали филтъра при него е като на DTEC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tomahawk 0 #5 Отговорено 21 Юли, 2021 😄 Намери се филтъра. На видно място след резервоара. Филтъра е сменен, но моя проблем си остана. Ще видим какво ще излезе.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Modian 0 #6 Отговорено 29 Септември, 2021 Здравейте, колеги! Някой може ли да сподели за 2009 2.0 бензин, къде се намира горивния филтър и трудна/скъпа ли е смяната? Рових доста из форума и нета, ноникъде не намерих достоверена информация. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #7 Отговорено 29 Септември, 2021 В резервоара. Цената Бултрако може да кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #8 Отговорено 30 Септември, 2021 Аз моя го сменях два пъти. Първия път беше някаква марка и ми светна чека. Трия го и пак се пуска. Смених го с бош и вече нямам проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове