Jump to content

Tomahawk

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Tomahawk

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 8 gen.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Bulgaria

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. 😄 Намери се филтъра. На видно място след резервоара. Филтъра е сменен, но моя проблем си остана. Ще видим какво ще излезе..
  2. Да пропуска е моя, дизел е колата 2.2 i-cdti. И да прочетох тази тема и друга в чужд форум. И точно по тези снимки гледам и сравнявам но аз там нямам филтър...
  3. Здравейте, възникна ми един проблем изписа ми грешка : P0087 is Fuel Rail/System Pressure - Too Low. Реших да започна със смяна на горивен филтър, който не съм го сменял все още. Но се оказа че там където има на другите модели филтър при мен няма.... при мен се вижда единствено детайка с номер 1 от схемата. и след него маркучите продължават на долу и назад към резервоара..... По снимките в интернет и тези тук във форума се вижда къде се намира този филтър и че там пън го няма този детаил " 1" от схемата. НО пък на тази схема е показан и този детайл и филтър... може ли някой да го пе премахнал ? ( байпас, колкото за продаване....)
  4. Много се извинявам мисля че, като цяло въпроса ми е глупав. Днес след обстоен преглед на лостчетата установих че няма как да светнат никога... ( поне моите). Там където има нещо за светене си личи че е релефно отдолу явно е бяло и има чена боя отгоре, само това което трявба да свети е оставено бяло. А на лостчетата си е черно с бяла боя.. печат. По това си личи че моя познат най верочтно се е заблудил... . .
  5. Здравейте, от скоро съм собственик на акорд 8 ген. 2.2 дизел. комби и още разучавам функциите които има тази кола. Мой прятел който има таква кола от няколко години ми каза че след като си я е купил 2 години са му светили двете лостчета за фаровете и чистачките.. ( става въпрос нощем при включени фарове..). Каза че било много удобно вечер да знаеш кое в коя позиция е.. но са спрели да светят и незнае защо .. попита ме моите дали светят и аз след като проверих видях че и моите не работят. Има ли някой, който е наясно с това?
×
×
  • Създай нов...