karchoto 35 #1 Публикувано 10 Юли, 2021 Как се справяте с надписа extension на навигацията на хонда акорд 2007 за тези които ползват wefa 606. Има ли друг начин за смяна на папките освен от дисплея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 10 Юли, 2021 Здрасти. Wefa, Yatour или каквото и да е устройството, излиза този надпис при използването на външен източник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #3 Отговорено 10 Юли, 2021 Това означава ли, че няма от къде да се сменят папките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1510 #4 Отговорено 11 Юли, 2021 На XCarLink-a ми папките се сменяха от CH/DISC копчето. Реално, това устройство симулира външен чейнджър, а всяка папка го играе отделен диск. Иначе от тъча - надали има шанс. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #5 Отговорено 11 Юли, 2021 Преди 10 часа, Zlatozator написа: На XCarLink-a ми папките се сменяха от CH/DISC копчето. Реално, това устройство симулира външен чейнджър, а всяка папка го играе отделен диск. Иначе от тъча - надали има шанс. Господи, то ще ми изкара очите. Благодаря, че ми ги отвори. От там било смяната на папките. Аз мислех, че това е само за сд ченжера, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове