mytanta 46 #1 Публикувано 27 Юни, 2021 Хонда црв 2011 2.4 мотор.Колеги за два дни изминах около 1000 км ,климатроника работи когато и по колкото си иска. След 20 натискания на копчето на климатроника най накрая сработва, и работи няколко часа без проблем. После както си работи нормално и спира да духа студено,след десетки опити да го включа да сработи най накрая успявам,работи от няколко минути до час,два безпроблемно и пак спира и така два дни видях голям зор в жегите и дъждовете.Забелязах че спира да духа когато съм в ниски обороти или спрял.Скоро го обслужвах и всичко беше наред,проблеми не е показвал до днес.Ако фреона е намалял би трябвало да има защита и въобще да на може да включи,някой ако е имал подобен проблем може да ме насочи къде да търся .Ясно е че ще се търси специалист но малко поне да съм подготвен ,за да не ме пуснат по пързалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 27 Юни, 2021 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #3 Отговорено 29 Юни, 2021 Провери релето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #4 Отговорено 29 Юни, 2021 Днес го отремонтирахме,оказа се износен съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове