Drone 790 #201 Отговорено 11 Януари, 2023 В края на миналата година смених основните неща: Термостат, PCV, Водна помпа, а също така беше изчистен нагара на всмукателните колектори и смених маслото на чарджъра. В допълнение трябваше да сменя задни дискове и накладки, тъй като водачите на единия апарат бяха спекли и единия заден диск отиде на кино. Смених спирачната течност и Антифриза. В петък заминаваме за Франция та ще видя на дълго с кутия на покрива какъв разход дава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #202 Отговорено 11 Януари, 2023 Лек и весел път. Реален разход се постига като скриеш от погледа си моментният и средният. Просто се наслаждавай на куатрото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #203 Отговорено 12 Януари, 2023 Еми няма да е като дизел, но пак ще изкара едни 600-700км с един резервоар(75литра е) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #204 Отговорено 13 Февруари, 2023 Скоро не съм писал, всичко беше безпроблемно до Франция и обратно. Разхода беше твърдо 10/100 с Кутия на покрива, 4 човека и пълен багажник, и скорост от 130 км/ч по магистралата. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #205 Отговорено 29 Май, 2023 (Редактирано) Чукнах 200к. За година и Половина откакто имам колата съм навъртял 27к км. Идва лято и ходене до Гърция та ще има още километри. Преди седмица оправих нещо, което отлагам откакто имам колата. Попринцип има фабричен дефект на горните Обтегачи на веригата и при палене след голям престой потракваха веригите 1-2 секунди . При смяната на маслото покрай Великден видях, че има теч и се оказа от капака на едната глава. Бях поръчал частите за смяна на обтегачите та бях подготвен с гарнитурите за капаците За сега колата си остава стокова. Не виждам смисъл да й правя някакъв силов тунинг. Върви си повече от прилично Остана само да сменя предната маска и да сложа тип пчелна пита Редактирано 29 Май, 2023 от Drone 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #206 Отговорено 3 Юни, 2023 (Редактирано) добра тема поне да знам какво ме очаква скоро. 25000км смяна масло може би накладки ще разкажа Редактирано 3 Юни, 2023 от Plevelcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #207 Отговорено 5 Юни, 2023 Не знам какво си взел Аз си реших да сменя всичко за да знам, че следващите 100-150к км няма да имам ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #208 Отговорено 5 Юни, 2023 Off Topic Не го слушаи - ФауВе-то му е ново - на 2 години и малко карано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #209 Отговорено 5 Юни, 2023 Преди 6 часа, Drone написа: Не знам какво си взел Аз си реших да сменя всичко за да знам, че следващите 100-150к км няма да имам ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #210 Отговорено 5 Юни, 2023 С твоя пост ме подсети, че от смяна на ремък и водна помпа през 2014г. след навъртяни над 20000км. от покупката, съм навъртял на Харвито 180000км. и май е време за нова смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #211 Отговорено 6 Юни, 2023 Не знам как успя да направиш 2 поста Даже малко си се забавил Сменя се на 120к 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #212 Отговорено 16 Септември, 2023 Обслужване във Порше Изток близо 1350 лева. Смениха масло на двигател,халдекс ,спирачна течност и предни накладки защотото били "тръгнали за смяна". Тъпото е че като питах за смяна на масло на скоростната кутия,първо ми казаха,че не се сменя и при повторния ми въпрос "изобщо ли?" наша грешка на 120 хил. само да мине гаранцията и го сменям веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #213 Отговорено 21 Септември, 2023 Емии внимавай с това DSG, макар, че новите са си доста сполучливи. Аз скоро сменях накладки и ми излезнаха 210лв с отстъпката и сензора беше 25-30лв. Сега не са OEM ама пак стават, но доста цапат След Гаранцията, не слагай Лонг Лайв чорбата Аз си карам с Равенол и драми не съм имал. Сега сложих друго масло вместо VST и ще видя дали има разлика. Като цяло я усещам по-тиха колата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове