VilioJDM 13 #1 Публикувано 4 Юни, 2021 Здравейте може ли да се сложи такова нещо на 7-мака заключваш-светват халогени габарити отключваш пак светват .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 157 #2 Отговорено 5 Юни, 2021 Фабрично няма такава екстра на Акорд 7 (не съм сигурен за фейслифта, с датчик за светлина). Ще трябва да посетиш сервиз, където се занимават с автоаларми или аудио. На другите не им се занимава с такива работи. Продават се и модули в интернет, със съответните инструкции за монтаж - Модул изпрати ме до вкъщи, но все пак те съветвам да минеш през "алармаджии". Успех! П.П. Ако осъществиш монтажа, ще е хубаво да споделиш резултата тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #3 Отговорено 5 Юни, 2021 (Редактирано) Може, ако сложиш подходящия модул. Някои са конструирани така, че следят дали са ползвани фаровете и според това активират или дезактивитат функцията изпрати ме до/посрещни ме от вкъщи. 50-60 лв е самият модул а за монтажа е относително. Свързават се доста точки. Редактирано 5 Юни, 2021 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове