Bardolomeus 0 #1 Публикувано 26 Май, 2021 Здравейте, някой може ли да ми даде впечатление и изкаже мнение относно какви сенници да си сложа на задните стъкла. Много пече на малката и искам да огранича слънцето.Варианти за потъмняване на стъкла или монтиране на щори с пробиване не желая. Ориентирал съм се към онези с вендузките.Колата ми е Accord 7 Euro седан Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #2 Отговорено 27 Май, 2021 Варианта за затъмняване с фолио,е с най добър ефект. Иначе,какво мнение да ти дадем за вендузите,просто ги лепиш и караш! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliyanK20 8 #3 Отговорено 28 Май, 2021 Има фолио и с около 80% пропускливост на светлина твърдят, че "ув защита 99%, спиране на обща топлина 44%". Така че можеш да сложиш фолио и без да затъмняваш. Аз смятам да сложа такова на предните стъкла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bardolomeus 0 #4 Отговорено 28 Май, 2021 Откъде и какво фолио мислиш да взимаш, ако си харесал нещо? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliyanK20 8 #5 Отговорено 28 Май, 2021 Airblue 80 Лумар, вероятно има и други алтернативи. Ще отида да ми го сложат, не се наемам да го слагам сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #6 Отговорено 28 Май, 2021 Аз сложих 80% на челното и предните стъкла, а отзад на всички сложих 15%. Аз търсих основно UV защита и покрай нея усетих и термо ефекта.Отпред не се забелязва никакво затъмняване на пръв поглед с 80%, което и в законовите норми, а и това е ефекта който търсих. Отзад детето ми усети ефекта мигновено. Колата от вътре я усещам по - хладна, и на директна слънчева светлина усещам по - малко загряване върху кожата.Никога не съм се замислял за фолиране преди, но категорично не съжалявам. Изпратено от моят M2007J3SG с помощта на Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове