jungles 78 #1 Публикувано 23 Май, 2021 (Редактирано) От доста време ми се струва ,че нещо не е наред в движение.... При всяко подаване на газ и пускането и оборотите падат и после се качват, все едно губи нещо ( тоци , налягане, гориво , въздух). , това го прави само на 1-2-3 ,а на 4 и 5 не.. Имали някакъв lock up за 1-2-3 кога пуснеш газта в движение да си стой на определени обороти примерно... Това падане на оборотите много кофти се усеща в задръстване , тръгва на първа за 5 метра ,пускам газта и точно е набрала леко и оборотите падат и забивка леко муцуната. Ето и клип. Редактирано 23 Май, 2021 от jungles Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #2 Отговорено 26 Май, 2021 На ръчен режим има ли подобно поведение? На мен ми изглежда като да превключва кутията на по-висока предавка (специално второто видео) и при подаване на газ, при която двигателя не може да осигури нужното ускорение, кутията връща отново на ниска предавка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #3 Отговорено 26 Май, 2021 И на ръчен режим го има , като паднат оборотите все едно се усеща като,че нещо изчезва (тоци , въздух , гориво) и после се изстрелват нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #4 Отговорено 29 Май, 2021 Има развърза , която ще струва пари 😄 Като съм чистил дродела преди време нещо съм разкалибрирал TPS . Опитах да го наглася по някакви параметри и продадането изчезна напълно , което много ме радва , но пък отборите скочиха 😄. Понеделник ще запиша час в Бултрако за профилактика на празния ход (каквото и да значи това) пък да видим колко кожа ще свалят , няма нерви вече... В крайна сметка най важното е да сме живи и здрави , железа се правят. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 252 #5 Отговорено 29 Май, 2021 Щом ще ходиш в Бултрако няма да е лошо отново да си изчистиш надлежно дросела, така и така ще даваш едни пари за адаптация....! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове