vdon 20 #1 Публикувано 20 Май, 2021 Здравейте, от известно време имам едно тропане, което се чува от задна дясна час на вратата на багажника. Смених задни биалетки и тампони на задната щанга, извадих всичко от багажника но тропането си остана. Все едно, че се разплисква шише с вода - пльок пльок. При разклащане на колата на място не се чува - само при движение и то по неравности. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и знае от какво е може да сподели. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 21 Май, 2021 Смажи добре пантите на вратата ,по тях има едни дупчици пръскай обилно там. С времето се амортизитар и самите панти хлопат . 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #3 Отговорено 22 Май, 2021 Мерси ще опитам, но няма луфт в тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #4 Отговорено 23 Май, 2021 От пантите се получва пукане при усукване на купето при мен. Смазването през дупките на пантите го решава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #5 Отговорено 26 Май, 2021 Колега, колко литра бензин имаш в резервоара? Аз като го напълня и чувам такова плискане при преминаване на неравности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #6 Отговорено 26 Май, 2021 Здравейте, в началото и аз си мислех че ми се плацикат 10те литра бензин. Но не е това. Вчера нсоръсках през дупчиците на пантите с една силоконоваа смазка И стана чудо скърцането изчезна. Благодаря много за съветите. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове