Nikito82 61 #1 Публикувано 27 Април, 2021 Здравейте, някой сменял ли е тая помпа и с каква? Може ли да ми кажете колко е резбата на входа и на изхода на помпата? Взех една трв, но се оказва с М10резба а на тръбите е М14. Гледаме и други помпи всички са с М10. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martinhristov 56 #2 Отговорено 29 Април, 2021 Здравейте, В споменатата тема съм се опитал да събера данни за главният спирачен цилиндър. Последният пост може би ще бъде най-полезен ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #3 Отговорено 30 Април, 2021 Ами аз вече я смених и използвах нипели и стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #4 Отговорено 2 Май, 2021 И аз щях да я сменям, защото педала потъваше до ламарината, ако го задържа по-дълго време.. Купихме с майстора нова и се оказа като на колегата Nikito. Амам майстора ми е печен - още преди да започне да разглобява, провери точно това: какви са резбите. Явно го е играл този филм. След като не стана номера, сменихме спирачната течност... и от тогава спирачката е като нова. Няма да сменям помпа, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове