Ceco85 60 #1 Публикувано 18 Април, 2021 Здравейте! Продължавам филма със съединителя. Взех комплект на Люк съединител с маховик и влезнах в много големи филми. Накрая се оказа, че съединителя е дефектен, та взех съединител на Exedy с маховик на Luk, но педала стана адски тежък за натискане и има към 5см. празен ход в началото. Скоростите влизат добре. Посъветвайте ме какво да правя. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #2 Отговорено 18 Април, 2021 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #3 Отговорено 20 Април, 2021 Колега, още са твърди пластините на притискателя. Ще омекне след определен бр. километри😉 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #4 Отговорено 23 Април, 2021 Не! Просто си искала ОЕМ колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 23 Април, 2021 Аз досега на колите които съм имал -не са били дизел ,но при всяка смяна на съединител ,педала става лек като перце и след време се втвърдява малко . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове