Spurss78 0 #1 Публикувано 16 Април, 2021 Здравейте . От няколко дни имам Honda CR-V 2.2. 150hp. с ръчни скорости и беше остановено по време на прегледа ,че при активиране на парктоника колата не издава типичния предупреждаващ звуков сугнал ! Ака някой има идея ,моля да я сподели .Хубав ден . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seisivan 33 #2 Отговорено 17 Април, 2021 При мен когато карам напред издава само при вкарана 1ва скорост и за разлика от предишните ми коли при хондата доста късно започва да пищи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spurss78 0 #3 Отговорено 18 Април, 2021 Дали има опция за намаляване и увеличаване на звуковия сигнал!? Дори когато пусна мигачите почти няма типичния за мигачи звук. За съжаление колата я купих без книжка пък билото на какъвто ли да е чужд език. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genadi.ivanov 10 #4 Отговорено 10 Май, 2021 И на моята звукът от мигачите е доста тих и по време ма движение често не се чува. Колкото до парктроника нямам оплакване и не знам да има опция да се спира звука от някакво меню. Предполагам, че копчето за предния парктроник ти свети в зелено, тоест че е пуснат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto881 0 #5 Отговорено 23 Юли, 2022 Здравейте, Дали решихте проблема със звука на парктроника и как? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #6 Отговорено 8 Август, 2022 Извинявам се че използвам темата за мой въпрос, но за да не отварям нова такава. Възможно ли е да се направи, задния PDC да работи постоянно както предния, а не само при включване на задна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spurss78 0 #7 Отговорено 31 Август, 2022 On 7/23/2022 at 8:46 AM, Koceto881 said: Здравейте, Дали решихте проблема със звука на парктроника и как? Здравейте. Не го реших проблема! Остана така. Свикнах вече и не ми пречи. Но миналата година ходих до Бултрако за обслужване на автомобила и ми казаха да оставя колата, за да я преглед по-дробно т. е нямаха бърз отговор. Не я оставих и така та до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #8 Отговорено 31 Август, 2022 On 8/8/2022 at 12:00 PM, Fissikela said: Извинявам се че използвам темата за мой въпрос, но за да не отварям нова такава. Възможно ли е да се направи, задния PDC да работи постоянно както предния, а не само при включване на задна? С каква цел ти е нужно? Ако зад теб спре кола на кръстовище в обхвата на парктроника това означава да пищи парктроника до потягленето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #9 Отговорено 26 Септември, 2022 On 8/31/2022 at 4:48 PM, Plamen_Honda said: С каква цел ти е нужно? Ако зад теб спре кола на кръстовище в обхвата на парктроника това означава да пищи парктроника до потягленето. И ти си прав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове