Cyreon 200 #1 Публикувано 11 Април, 2021 Здравейте. Имам следните проблеми: 1. Когато използвам Mode за смяна на режима последователността би следвало да е FM/MW/LW/CD/USB. Така е описано по сервизна книжка. Но от 1-2 дни когато натискам Mode първо ми сменя запаметените радиостанции и тогава преминава в описаната последователност. Някой имал ли е подобен проблем? Прикачам видео. 2. От известно време когато отварям вратата при изключен двигател и изваден ключ не ми светва таблото. Трябва да я затворя, да минат 1-2 минути и чак тогава светва при отваряне. Нямам идея какво става. vvv.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #2 Отговорено 11 Април, 2021 Здравей! За първото нещо което се сещам е да разкачиш акумулаторът за малко. Направи диагностика на навито от скритото меню може нещо уж да излезе. За друго не се сещам. Пиши за развитие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #3 Отговорено 11 Април, 2021 Благодаря. Скоро свалях навигацията заради почистване, не знам дали може да е от това. Освен това акумулаторът е стар, пък и когато малко я карам трудно пали. Чувал съм, че това също причинява подобни проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4 Отговорено 11 Април, 2021 И сидито нещо ти бяга, не се вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #5 Отговорено 12 Април, 2021 Днес я пуснах на самодиагностика, белким открие някоя грешка. Мигаха и святкаха тия ламби като дискотека 3-4 минути, без нищо да открие. После на навито пуснах пак самодиагностика от скритото меню - пак нищо. Междудругото, като я давам да контакт, няколко секунди след като съм мушнал ключа се чува едно прищракване откъм навигацията. Проверих вързана е окей. Изобщо не мога да стопля от какво може да е всичко това. vid-20210412-161731_34RZXCXj.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове