Niko-pol 1 #1 Публикувано 10 Април, 2021 Здравейте, Нов съм във форума и съм горд собственик на Хонда Црв 2 2002 година 150 коня 2.0. След смяна на съединител се появи някакво виене (свирене) сутрин на студен двигател,което при натискане на педала на съединителя изчезва. Това го прави докато не загрее. Върнах я на майстора да открие причината,след като ми я върна си го прави пак. Ако някой от вас има някаква идея каква е причината за това,моля да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 10 Април, 2021 Какъв съединител сложихте? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko-pol 1 #3 Отговорено 10 Април, 2021 LUK - комплект + горна помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #4 Отговорено 11 Април, 2021 Лагера нещо, при мен друга марка свири като влак вече 50 хил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko-pol 1 #5 Отговорено 11 Април, 2021 И майстора каза че може да е от лагера да се понапасне,ама колко време трябва да мине за да стане това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #6 Отговорено 11 Април, 2021 Това си е за рекламация, моя 50 к не се напасна. Ако комплекта е от сервиза, искай смяна на лагера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko-pol 1 #7 Отговорено 11 Април, 2021 От сервиза е комплекта и ще искам да се отстрани това,че незнам дали няма да се повреди нещо или да остана на пътя някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове