Nicholson 15 #1 Публикувано 8 Април, 2021 Привет на всички! Моля за малко помощ как да настроя часовника трябва да го преместя 1 час напред, от големия бутон SEL/PUSH/ENTER променя само 24часов и 12часов часовник, може би не правя нещо допълнително! Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #2 Отговорено 8 Април, 2021 Ако си с такова натискаш CLOCK и май задържаш да се появи часа и да започне да мига, четворката (4н) ти е за час а петицата (5м) ти е за минутите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nicholson 15 #3 Отговорено 9 Април, 2021 Ок благодаря сега мернах, че има H и M e то някой трябва да ти каже! Мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4 Отговорено 9 Април, 2021 И аз като теб бях в размисъл два дена и също колега ми помогна. Нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #5 Отговорено 9 Април, 2021 Между другото на мене ми се смени автоматично (супер ме изкефи) Незнам дали е заради навигация или нещо друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #6 Отговорено 10 Април, 2021 Тези с навигацията се сверяват автоматично от ГПС стъпниците. Даже и сервизното меню има и дата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове