agresor41 29 #1 Публикувано 7 Април, 2021 Привет.Става ли това масло за автоматична скоростна кутия на црв 2000г.B20Z1 ? https://www.ato24.de/en/honda-hcf-2-0-946-l.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 7 Април, 2021 (Редактирано) Не ,отдолу в описанието е указано за коя кутия е. Това е маслото за твоята кутия. Редактирано 7 Април, 2021 от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #3 Отговорено 7 Април, 2021 Проблема е че в сайта за общите поръчки го няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 7 Април, 2021 Ами значи от Бултрако или ФенаБГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #5 Отговорено 7 Април, 2021 Така е времено нямат явно наличност на ATF DW1. Възстановяват я. Дори имат тази разфасофка на добра цена. Ако не е спешно изчакай ,а колегата оформящ поръчките сигурно има контакт с сайта може да попита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #6 Отговорено 7 Април, 2021 Налага се да рециклирам хидротрафа, и за това ми трябва, но май ще се наложи да изчакам. От фена вземах за опресняване 6 литра, но маслото беше яко а не оригиналното.От бултрако ми идва скъпичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 7 Април, 2021 Не виждам какъв е проблема да караш с YACCO. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #8 Отговорено 7 Април, 2021 преди 8 минути, fenabg написа: Не виждам какъв е проблема да караш с YACCO. ? Аз нямам никакъв проблем и си карам с YACCO. Но нали уж било препоръчително да се слага хондово? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 7 Април, 2021 В двигателя пак Хонда ли слагаш на фона на това че е по важен агрегат? Има гурота да се изкажат до толко аз не разбирам от коли. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #10 Отговорено 7 Април, 2021 Ти ако не разбираш от коли, незнам тогава кой ще разбира. Извинявам се ако съм т засегнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 7 Април, 2021 Не си.! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове