bonsata 0 #1 Публикувано 7 Април, 2021 Здравейте, Едно 10на години бях изневерил на марката и сега искам да се завърна с Civic 8 gen 1.8 ... гледах внесена от Италия машина и ми се иска да и направя преглед в сервиз, ходова част, да я включат да видят двигателя. Навремето ходех при Омбре, дали там все още е ок...или Бултрако...не знам загубил съм връзката, та да помоля за съвет. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #2 Отговорено 7 Април, 2021 (Редактирано) Преглед на Сивик преди покупката Добър сервиз за Хонда в Овча Купел Редактирано 7 Април, 2021 от note Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bonsata 0 #3 Отговорено 7 Април, 2021 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #4 Отговорено 8 Април, 2021 Здравейте, Едно 10на години бях изневерил на марката и сега искам да се завърна с Civic 8 gen 1.8 ... гледах внесена от Италия машина и ми се иска да и направя преглед в сервиз, ходова част, да я включат да видят двигателя. Навремето ходех при Омбре, дали там все още е ок...или Бултрако...не знам загубил съм връзката, та да помоля за съвет. БлагодаряКолега щом е от Италия може да и провериш километрите по италианския номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_w 0 #5 Отговорено 8 Април, 2021 На 7.04.2021 г. at 9:57, bonsata написа: Здравейте, От скоро ми хвана окото този модел на хонда и мисля да се насоча към мотора 1.8, но при малко по задълбочено търсене се натъкнах на проблем в блока , за моделите от 2006 до ранните модли на 2009 . Проблема е в пукнатини на блока на двигателя и течаща охлаждаща течност, от хонда гаранционно ги променят(подменят целия блок), първо 8 години, а след това са удължили гаранционната подмяна до 10 години. Тосет в най-добрия варянт ако е 2009 то до 2019 е имало тази възможност. Въпроса ми е колко разпространен е този проблем, и можем ли по вин номер да проверим в Хонда дали блока на колата която купуваме е бил подменен? Ако колата се закара в сервиз дали ще могат да го хванат този проблем преди покупка. (ако се е появил за конкретния ексемпляр разбира се ) това е една от статиите на които се натъкнах (https://www.consumerreports.org/cro/news/2014/03/free-engine-replacement-for-2006-2009-honda-civics/index.htm). Ще съм благодарен на отговори, понеже това е нещо което наистина ме спира, а нов блок на 12 годишна кола "нов внос"- е, не мерси. Другата възможност ми е 2.2 дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bonsata 0 #6 Отговорено 9 Април, 2021 На 8.04.2021 г. at 8:40, goodybg написа: На 7.04.2021 г. at 9:57, bonsata написа: Здравейте, Едно 10на години бях изневерил на марката и сега искам да се завърна с Civic 8 gen 1.8 ... гледах внесена от Италия машина и ми се иска да и направя преглед в сервиз, ходова част, да я включат да видят двигателя. Навремето ходех при Омбре, дали там все още е ок...или Бултрако...не знам загубил съм връзката, та да помоля за съвет. Благодаря Колега щом е от Италия може да и провериш километрите по италианския номер. Проверих ги в Италианската система, последният технически преглед е януари и са реални, но не съм наясно доколко в Италия тех.преглед е читав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #7 Отговорено 10 Април, 2021 @r_w Тази статия е за модели, за американския пазар! Интересно ми е, някой знае ли за такива случаи при европейските модели, понеже аз не съм чувал за такива проблеми тук? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_w 0 #8 Отговорено 11 Април, 2021 Ами, четох доста коментари за хора от Англия. Все пак мога да греша, но ако наистина е само за американския пазар това е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове