Pani 1 #1 Публикувано 26 Март, 2021 Здравейте колеги днес слагах диагностика заради ламбда сондата и показа бедна смес на бензин. Колата Црв 1 сложил съм газ преди 2 месеца,до тогава се карала само не бензин. Някой имал ли е такъв проблем,нека да сподели защото,само ми светва за бавно работеща ламбда сонда. При условие че съм я сменил с нова на Бош Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #2 Отговорено 26 Март, 2021 Какво те кара да правиш диагностики? Проблем или желание за диагностика? Аз гледам свещите. Тези диагностики ги избягвам остро. Винаги казват за проблем и ако го отстраниш според диагностиката, колата е полу мъртва. Свещите трябва да са ти жълти/заради газта/ и така. Керемидени трудно стават на газ. Нали знаеш какво казват руснаците:" Работи ли не се пипа" На руски звучи по-добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #3 Отговорено 26 Март, 2021 На Bosch ламбда сонда оригинал или .??? 😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 26 Март, 2021 Quote Нали знаеш какво казват руснаците:" Работи ли не се пипа" На руски звучи по-добре Това според мен е измислено от тях за да не си подържат колите. Според мен трябва да е - работили добре се подържа и сменят консумативите навреме за да продължи да работи добре. Bosch ламбда сонда не е най добрия избор,старата какво стана. Обикновено газаджиите такива с две еднакви ръце ,ги клъцват за да не им пречат тези сонди за настройката на газовата. Според мен иска да смениш сервиза и да я погледне човек разбиращ от Хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #5 Отговорено 6 Април, 2021 Проблема идва от газта, най вече заради неправилна настройка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове