Buge 2 #1 Публикувано 16 Март, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги, имам следният проблем на радиото при Accord 2007 с конзола без навигация. След като радиото работи известно време се получава прекъсване все едно съм натиснал бутон MUTE. Самият дисплей работи и показва, че сменям станциите или звука, като и управлението на вентилаторите, но радиото седи заглушено. Същото се получава и при ползването на CD. Ако го загася и пусна от бутона ON/OFF започва да се чува само единично припукване от задните колони. Проблема се оправя ако загася колата от контакт и я запаля отново. В нета попаднах, че може да се активира някаква функция за спешни съобщения при слаб сигнал, но съм изключил TA и всички такива функции. Та въпроса ми е има ли някой идея какъв може да е проблема и евентуално варианти за решението му? Редактирано 16 Март, 2021 от Buge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 16 Март, 2021 Здравей. С премиум аудио ли е колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buge 2 #3 Отговорено 16 Март, 2021 Мисля, че да. За сега съветите са да проверя дали няма проблем с колона или друго окъсяване, и да включва някаква защита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 16 Март, 2021 (Редактирано) Аз за усилвателя си мисля, понеже при премиума е външен та за това попитах. Редактирано 16 Март, 2021 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stosto 17 #5 Отговорено 17 Март, 2021 (Редактирано) Самата конзола за радиото много често дава такива проблеми. При мен започна по същият начин, като след време изобщо спря да се включва радиото. Закарах я при моя майстор, запои нещо и се оправи. Вече 4 години не ми е правила проблеми. Чел съм по форумите, че е доста чест проблем. Закарай я някой компетентен да я види. Едва ли ще е нещо скъпо. Редактирано 17 Март, 2021 от stosto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #6 Отговорено 17 Март, 2021 Ей прочетох тая тема и при мене стана същото, ама абсолютно същото. И аз съм с премиум саунд. Некой ме урочаса. Тия дни ще я ровя колата и ще дам обратна връзка, че без музика не си е работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buge 2 #7 Отговорено 17 Март, 2021 (Редактирано) Запазил съм час за car audio сервиз и ще пиша какво е било развитието. Цитат Аз за усилвателя си мисля, понеже при премиума е външен та за това попитах. Това също го казаха като вероятност, ако не са колоните. Редактирано 17 Март, 2021 от Buge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buge 2 #8 Отговорено 8 Април, 2021 РЕШЕН ПРОБЛЕМ Прекъсването се получавало от студена спойка в усилвателя. Проблема бе открит и оправен след посещение в car audio сервиз срещу 90 лв. Благодаря на всички дали мнение и съдействали. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове