Executor 49 #1 Публикувано 7 Март, 2021 Здравейте, Без да искам си срязах маркуча за хидравличната течност. Маркуча го смених. Въпроса ми е каква точно трябва да е течността за хидравликата ? Из форума видях, че препоръчвате PSF-S Honda. Понеже трябва да е с поръчка и ще чакам 2 дни искам да попитам освен него какво друго мога да сложа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #2 Отговорено 7 Март, 2021 Не рискувай да слагаш друго! Markony беше писал преди време: https://forums.hondabg.com/topic/71562-каква-течност-да-долея-на-хидравликата-на-волана/?do=findComment&comment=1057523392 Та за хидравликата ползвай само Honda PSF, за да ти е мирна главата... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #3 Отговорено 7 Март, 2021 1 литър ще стигне ли ? Как мога да изкарам цялата течност за да я подменя изцяло ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 8 Март, 2021 Как пък не съм сложил оригинална течност на 30 годишна кола... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #5 Отговорено 8 Март, 2021 Голяма работа. Годините имат ли значение ? Аз имам още една Хонда доста по-нова и за нея се грижа както си му е редът. И двете коли вършат една и съща работа. Карат ме от точка А до точка Б. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #6 Отговорено 1 Юни, 2021 Аз карам с ATF и няма ядове 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове