Peter_Radev 0 #1 Публикувано 4 Март, 2021 Здравейте колеги харесах си кола в София. Прочетох хубави неща за Слави, но няма часове преди април. За Бултрако са разнопосочни мненията, а и чух от познат че е дал 300 лв за преглед преди покупката, не знам дали е вярно. Бихте ли препоръчали сервиз където да проверят колата и евентуално контакти. И да видя кой ще може другата седмица да ме приеме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #2 Отговорено 4 Март, 2021 Трудно е да се препоръча сервиз в София, защото първо са страшно заети всички и второ - работят малко на конвейер. Защо не звъннеш на Бултрако за цена? Чувал съм добри неща и за Трансексперт на Околовръстното, но лично не съм ходил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 6 Март, 2021 Ем Комплект 33 в Павлово също правят огледи. Можеш да се вредиш и без записан час. Не е скъпо изобщо. Поне аз останах с добро впечатление след един оглед. За всеки случай им се обади първо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #4 Отговорено 6 Март, 2021 VIT сервиз https://www.facebook.com/VIT-Service-514149312107676/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peter_Radev 0 #5 Отговорено 6 Март, 2021 Благодаря на всички отговорили почвам да звъня, че вземам отпуск и сряда трябва да мина прегледа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове