barabasko 0 #1 Публикувано 3 Март, 2021 Здравейте, Имам теч/дупка в едната тръба на крайните гърнета и в някакъв момент ще трябва да го сменя. Така или иначе нов комплект е около 1000лв доклкото се ориентирам онлайн, та си мисля дали не е по-добре да дам още малко и да взема спортни гърнета. Някой сменял ли е крайните гърнета на комби и ако да на кой производител? Намирам различни марки но всичките тръби които продават са за седана, предполагам че за комбито ще са по-дълги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #2 Отговорено 3 Март, 2021 Дупка на тръбата е причина да се сменя крайно гърне? Съществуват заварки, за 5 лева си готов, не усложнявай нещата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 157 #3 Отговорено 3 Март, 2021 Аз имах такива проблеми наскоро. Преди около 2 месеца се оказах с дупки в двете гърнета и надата преди тях. Закарах колата при майстора и се оказа, че предния собственик направил отвори в гърнетата и ги "оровил" вътре. Предполагам с цел да докара спортен звук?!? Освен, проблеми за мен, нищо друго не бе постигнал. Майстора пренареди ламелите(за късмет, нямаше увредени) и ми завари нови "капаци", а и заварка на тръбата. Огледа цялата изпускателна система и ми даде солидна гаранция. Излезе ми 80 лв. и съм доволен. Не искам да ти развалям хатъра, но ако мислиш само задни гърнета да сменяш - няма смисъл от спортни. Ако мислиш за цялата генерация, вече си за една друга тема - малко по-нагоре от тази. Ще се убедиш, че има по-удачни варианти да си похарчиш парите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barabasko 0 #4 Отговорено 4 Март, 2021 Съгласен съм момчета! Благодаря, ще търся читав заварчик да поправи пробитите места. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове