Todorov1914 4 #1 Публикувано 27 Февруари, 2021 Момчета ще прикача снимки, вие имате ли такъв проблем с тия пластмаси около гумите на бронята, откачат се лесно и стои грозно и не мога да ги вкарам да стои добре.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 27 Февруари, 2021 Същото е при мен от едната страна. Така си взех колата и един майстор го пооправи. Буквално след година задрах и пак се отвори. Не е добре измислено и съм приел, че стой така. Пътищата са зле, а колата не е висока. Реално няколко парчета се държат в тази точка и лесно се чупят щипките. Мисля, че най добре да погледнеш дали има счупени крепежи/щипки и тук не става въпрос само на това място, но и на цялата вежда. Аз от други майстори имам рапидка и свинска опашка от другата страна, но ще го карам така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #3 Отговорено 27 Февруари, 2021 преди 5 минути, revenue написа: Същото е при мен от едната страна. Така си взех колата и един майстор го пооправи. Буквално след година задрах и пак се отвори. Не е добре измислено и съм приел, че стой така. Пътищата са зле, а колата не е висока. Реално няколко парчета се държат в тази точка и лесно се чупят щипките. Мисля, че най добре да погледнеш дали има счупени крепежи/щипки и тук не става въпрос само на това място, но и на цялата вежда. Аз от други майстори имам рапидка и свинска опашка от другата страна, но ще го карам така. Да, доста е кофти и аз мисля така да я карам, не ми се занимава, доста е ниска и като опрем някъде и от там тръгва цялата работа и няма набиване тия щипки обратно.. Ама то колата не е мислена за бг пътищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 28 Февруари, 2021 Колега, силикона и караш. С тия пластмаси в тая кола е така. Един от недъзите които има и както колегата е написал, също съм го приел и вече не обръщам такова внимание. Там отдолу има щипки които влизат в 2-те пластмасови части. Сложи силикон, задръж го да хване добре и така ще е до следващото задиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове