Jump to content
Sign in to follow this  
eivan90

Мнения за автокъща AVALON - гр. София

Recommended Posts

Здравейте, имате ли впечатления от автокъща AVALON в гр. София, ул. ,,Александър Пушкин" 47 ?

Здравейте,

Имам досега едно впечатление от автокъщата, макар и не за Хонда. Преди две седмици с един приятел купихме от там едно Субару (в автокъщата за мое учудване имаше само тези 2 марки). Хората бяха доста отзивчиви, покарахме колата, отидохме до избран от нас сервиз. След като се върнахме във Варна(от там сме и двамата) я вкарахме в наш доверен сервиз и нямаше изненади. Генерално мога да кажа че впечатленията са ми добри.

Предстой да ги посетя отново във връзка с една Хонда до края на тази седмица - ще пиша отново впечатления ако не е късно.

• Like 1
  • Thanks 1

Здравейте, 

Впечатленията ми от Автокъща  AVALON в гр. София са следните:

- напълно коректно отношения  към клиентите си,

- оформени документи без никакви пропуски! 

Твърдя това, тъй като си закупих  Honda Civic Type R 2.0 - 2016 год нов внос от Швецария. Аз живея във Варна и въпреки, че всеки един Представител на Мъжката Част ми набиваше в главата да не купувам точно този модел кола / а на мен ми е детска мечта Type R-a/ , установих че след разговор с представителя на автокъщата желанието ми да я взема се засили. По колата нямаше никакви забележки след преглед , след което колата се регистрира във Варна. 

Всичко това го споделям, защото с двете си ръце казвам и вдигам че тази автокъща е с добър рейтинг , тъй като доста Варненци са се доверили и закупили не само модели като Хонда а и други.  Прилагам снимки 

П.П: 

Да отбележа за протокола КАКТО ВИДЯХ КОЛАТА НА СНИМКИ В ТАКЪВ ВИД ДОЙДЕ! ДАЛ ГОСПОД ПОВЕЧЕ ТАКИВА АВТОКЪЩИ КОРЕКТНИ ДО КРАЙ.

6F19A66E-E1C0-4E90-8A5B-39B7512C1AC7.JPG

4F94A5E3-8EBA-4A32-9770-FF1225D97A20.JPG

IMG_4948.jpg

• Like 3
  • Haha 1

Преди 2 часа, Alina написа:

Представител на Мъжката Част ми набиваше в главата да не купувам точно този модел кола / а на мен ми е детска мечта Type R-a/ , установих че след разговор с представителя на автокъщата желанието ми да я взема се засили.

На това му се казва СИЛАТА НА МЕЧТИТЕ!

• Like 1

Силата на маркетинга.