Ceco 2 1 #1 Публикувано 5 Февруари, 2021 Колеги извинявам се предварително ако проблема е дискутиран по-рано,но поне аз не намерих. От два дни взе да ми пропушва ЕГР тръбичката и май че е пукната. някой знае ли дали може да се завари и дали ще държи заварката , че цената на нова е около 500лв. Ако някой се е сблъсквал с проблема и сподели опит благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров 9 #2 Отговорено 5 Февруари, 2021 Здравей,колега мисля,че от тук ще получиш отговор на твоя въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 7 Февруари, 2021 Заварява се,но няма да те изкара много и пак ще се върнеш в изходна позиция.Поне при мен така се получи.Друга опция е да търсиш от някъде читава втора ръка и гледай да е с мрежеста оплетка-ще изкара кара повече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #4 Отговорено 8 Февруари, 2021 Здравейте, миналата година имах същия проблем. От 2 сервиза ми казаха че дори и да се завари, няма да изкара много.Накрая се доверих на сервиза, който много от нас ( в София) ползват и ми я смениха с нова. За съжаление, намира се само оригинална, моята я поръчаха от Бултрако, цената и беше някъде около цитираната от Вас.Беше мисля с метална оплетка...Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ninja1926 0 #5 Отговорено 11 Февруари, 2021 Колега и мен ме чака същото моя майстор ми каза 400лв тръбата и някъде около 4 часа труд ! Може да се завари но ми каза майстора .че някъде след 5-6000км пак се разцепва там ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове