niki50 10 #1 Публикувано 5 Февруари, 2021 Купих седалки от Хонда Прелюд 93-94г,бях се интересувал че стават за сивик 98г.Обаче ,като ги наложих в колата пасва само дупката от пред до вратата,така е и при двете седалки.Пред дилема съм,кое е по доброто решение.Да направя нови 3бр.дупки на всяка седалка и навия резба или да преместя шините от едните седалки на другитеи дали ще паснат отворите на шините/релсите/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #2 Отговорено 5 Февруари, 2021 Ако има друго решение съм готов да го изслушам......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #3 Отговорено 5 Февруари, 2021 Резбите са на крепежните точки по купето,не на шините на седалките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #4 Отговорено 5 Февруари, 2021 Не съм се изразил точно,ама с тая поправка не ми помагаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #5 Отговорено 5 Февруари, 2021 Аз на същия сивик бях слагал седалки от Прелюд 4, но по спомен пасваха две дупки (по диагонал), не една?! Както и да е - платих си, за да ми преправят дупките за захващане на прелюдските релси, така че да съвпадат с тези на пода на сивика. Мисля, че не беше само дупчене, имаше и заваряване на скъсените парчета. Но пък стана супер. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #6 Отговорено 5 Февруари, 2021 Преди 3 часа, niki50 написа: Не съм се изразил точно,ама с тая поправка не ми помагаш? Еми,дерзай. 😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #7 Отговорено 24 Март, 2021 Заваряват се планки. Предните отвори само се разширяват надолу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM_ek 1 #8 Отговорено 27 Април, 2021 Най лесния и сигурен начин без да се заварява нищо е, да си свалиш шините от отвоите седалки и да преместиш на прелюдовите, но ще ти трябват 2 по дълги болта, и 2 спейсъра, защото им е различно захващането на предната част на самата седалка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #9 Отговорено 1 Юли, 2021 Седалките от прелюд са поставени отдавна/забравих да пиша/ по начина ,който казва JDK!Несравнимо по удобни от оргиналните! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове