iliykov91 0 #1 Публикувано 2 Февруари, 2021 Привет на всички! Днес се регистрирах в този форум, тъй като започнах да търся Хонда ЦРВ 1. Вече ходих да поразгледам някой други модели...та молбата ми е следната: Има ли хора с ЦРВ 1 Автомат от гр. София, които биха ми обърнали внимание съботно/неделно време или вечер след работа. Идеята ми е да направя едно завойче с такъв модел и автомат, защото за изключително редки. До сега карам все автомобили с ръчни скоростни кутии, в семейството и двата са ръчка. Затова ми се иска да намеря и първо да видя как се държи колата с автоматична кутия. Благодаря на всеки отзовал се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #2 Отговорено 3 Февруари, 2021 Преместих темата в раздел ЦРВ 1, успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliykov91 0 #3 Отговорено 3 Февруари, 2021 Мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 3 Февруари, 2021 Имам црв в момента му правя ремонт на мотора , автомат , без ръжда . Ако всичко е наред скоро и ще е на пазара . Дано някой ти даде да покараш , много приятна колица . Личното ми е ръчка де. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #5 Отговорено 4 Февруари, 2021 Карам колата която искаш.Мога да ти дам насоки какво да гледаш ,и какво да тестваш при един автомат. Владо 0896835210 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове