thefogg 2 #1 Публикувано 1 Февруари, 2021 Здравейте, 7 инчовата навигация с физическите бутони от ляво е програмирана така, че при шофиране някои от приложенията да не могат да се включат с цел безопасност при пътуване(свързването с блутут телефон също не е възможно по време на движение). Дали има настройка за това да бъде изключено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #2 Отговорено 2 Февруари, 2021 Здрасти, Има такива хакове във you tube, но се прави всеки път след стартиране на двигателя, което е досадно. Ти кои приложения използваш? Поне аз от фабричните не намирам някое, което да върши работа освен aha може би. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thefogg 2 #3 Отговорено 2 Февруари, 2021 Здравей, Гледах от хаковете, но не открих в скритото меню нещо като 'Driver distraction restriction' настройка, а в повечето видеа единствено това се сменя от On -> Off. Идеята е пътника на предната седалка да може да пуска музика от youtube, или да се ползва google maps навигация чрез отваряне в браузъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #4 Отговорено 2 Февруари, 2021 Колега,ако споделиш и с каква кола ,каква навигация (фабрична или китайска), с кой андроид е ,може да се включат повече хора и да ти помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thefogg 2 #5 Отговорено 3 Февруари, 2021 (Редактирано) Извинявам се, става въпрос за 4то поколение црв за европейския пазар 2.0 със 7 инчов дисплей и навигация фабрична(моделите 2016). За андроида ще проверя от някое меню с информация. Редактирано 3 Февруари, 2021 от thefogg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #6 Отговорено 4 Февруари, 2021 И при мен беше така.Реших проблема като излъгах колата че е на ръчна.В някоя от темите тук съм описал доста подробно как става. Аз основно го направих за да мога да гледам клипове в движение.Предполагам че и приложенията ще работят. Има и софтуерен вариант,който също е разискван в тема тук и е доста по-добро решение защото можеш да си инсталираш всякакви приложения.Но много зависи с коя версия на софтуера е навигацията ти.При мен не стана примерно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doktora1983 12 #7 Отговорено 19 Май, 2021 Виж в тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове