Jump to content

thefogg

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно thefogg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, пиша да обърна внимание, а не да задавам въпрос. Искам да обърна внимание на темата за спящи котки под капака, след като открих с изненада, че целия двигател на колата е в стъпки от котки и косми. По черния пластмасов капак на клапаните на бензиновия двигател ясно се виждаха следите. Очевидно при ЦРВ-тата има достатъчно място под капака, за да могат да влизат там. Предполагам не при всички автомобили има място, но на фона на малкото бензиново моторче има достатъчно място да влизат. Та моя извод е поне зимата да се замислям преди да потеглям особено ако съм спирал за кратък престой и двигателя все още е топъл. Тогава вероятноста е най-голяма.
  2. Това имам предвид под рестартирам. Т.е чистя го от менюто.
  3. Здравейте, след смяната на летните със зимни гуми този сезон, сензора за налягане в гумите светна и след като го рестартирам след малко време отново светва и като цяло изглежда, че рестарта не помага вече. Светва много бързо след всеки рестарт. Гумите са напомпани при смяната и предполагам, че проблема не е реален от налягането. Чудя се има ли някакво лесно решение на проблема и какво могат да ми предложат, за да се оправи проблема в сервиза? Също се чудех дали сменяте ключа на няколко месеца с резервния (и двата са еднакви все пак) от съображения за поддържането на батерията или тук няма зареждане докато работи и няма смисъл от това.
  4. Извинявам се, става въпрос за 4то поколение црв за европейския пазар 2.0 със 7 инчов дисплей и навигация фабрична(моделите 2016). За андроида ще проверя от някое меню с информация.
  5. Здравей, Гледах от хаковете, но не открих в скритото меню нещо като 'Driver distraction restriction' настройка, а в повечето видеа единствено това се сменя от On -> Off. Идеята е пътника на предната седалка да може да пуска музика от youtube, или да се ползва google maps навигация чрез отваряне в браузъра.
  6. Здравейте, 7 инчовата навигация с физическите бутони от ляво е програмирана така, че при шофиране някои от приложенията да не могат да се включат с цел безопасност при пътуване(свързването с блутут телефон също не е възможно по време на движение). Дали има настройка за това да бъде изключено?
×
×
  • Създай нов...