nixan3 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2021 (Редактирано) Имам питане. При включване на климатроника падат оборотите и има леко тресене. На какво може да се дължи ? Редактирано 31 Януари, 2021 от Zlatozator "Здравейте" не е ОК за заглавие на тема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixan3 0 #2 Отговорено 31 Януари, 2021 Честно казано не съм го държал много време в рамките на две минути, и няма покачване на оборотите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixan3 0 #3 Отговорено 31 Януари, 2021 Възможно ли е да се налага смяна на компресора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #4 Отговорено 31 Януари, 2021 Това пък как го измисли. Може да се наложи почистване на дросел и IACV клапан,ако имаш такъв. Ако не е правено е хубаво да се направи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 118 #5 Отговорено 31 Януари, 2021 (Редактирано) От къде на къде да следва леко покачване на оборотите? Ако на място са 700 и паднат на 650 при пускане, така ще си останат, и така и може да бъде на D и спирачка, единствено може да станат 800 на N, но със сигурност е нормално да паднат на директна и на място. Лекото тресене, което усещаш е нормално за тия 10-13 годишни коли, с тампони в различно от ново състояние. Какво чистене на дросел кви 5 лева, то ако има проблем с което и да е от двете оборите ще играят, няя бъдат заковани, пък да не говорим, че след тва може да влезе в още по-големи филми. Карай си колата и не влизай в приключения. Редактирано 31 Януари, 2021 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #6 Отговорено 31 Януари, 2021 На всичките ми коли при включване на климатик се вдигат оборотите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове