gyov4ev 0 #1 Публикувано 28 Януари, 2021 Здравейте!Какво масло се слага в раздатката и колко милилитра на Hr-v 1.6,2004г.124 коня? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyov4ev 0 #2 Отговорено 28 Януари, 2021 Отпред,раздатката след скоростната кутия,там сменя ли се масло или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyov4ev 0 #3 Отговорено 28 Януари, 2021 Колата е с ръчна скоростна кутия,1.6,124коня,2004г.VTEC.Може ли да ми кажете,колко масло събира задния диференциал и скоростната кутия?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #4 Отговорено 29 Януари, 2021 За дифа само на Хонда - 1 л. За кутията не се сещам точно. В началлото на раздела има тема за флуидите (втората) мисля че са описани . Нашия двигател е D16W5 След смяна на съединител и лагери в кутията не използвам на Хонда. Поръчвам от Фена БГ (също има тема в раздел сервизи и магазини) . Преди това използвах само на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5 Отговорено 29 Януари, 2021 Скорости - 1,8л. Заден диф.-1,2л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyov4ev 0 #6 Отговорено 10 Февруари, 2021 За задния диференциал 1л.масло ще стигне ли,или 2л.да поръчвам?Препоръчайте от къде да го поръчам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #7 Отговорено 10 Февруари, 2021 Колегата е писъл 1.2л. От общите паръчки тук в форума https://www.ato24.de/de/honda-dual-pump-fluid-ii-0-946-l.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #8 Отговорено 10 Февруари, 2021 Сега видях че си градски. Аз си го взимах от Апостоль (ов) . Последния път нещо се друндиха,че ако ги ползваш за магазин трябвало с предварителна поръчка,а ако ги сменяш при тях имали наличност. Като си взимах полуоските от Намалени авточасти(Итер карс) на крайезерна видях че подържат Хонда флуиди. Можеш да поръчаш и от общите поръчки в форума и от Фена бг. Аз досега съм сипвал по литър само. Може би ако го източиш изцяло, ще вземе както е писал колегата 1.2 л. Според мен няма смисъл от 2 л. - не е много евтино по добре да го смениш отново след време 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyov4ev 0 #9 Отговорено 10 Февруари, 2021 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове