Honda_Z 1520 #1 Публикувано 18 Януари, 2021 Има ли някой, на когото му се е случвало това: В Северна Америка има доста теми за 10-ки с такъв проблем из форумите, но повечето завършват с подмяна на навигацията от страна на дилъра, и то след доста мрънкане. А колите и устройствата са като тези тук. Въпросът ми е, дали някой е успял да го оправи, или има човек, който би могъл. Редакция: просто чудно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #2 Отговорено 21 Януари, 2021 2019 (Европейски) - няма такива драми за година и 3 мес. Както си изнамерил, явно е само за 2016 Американските модели... Да не си се насочил към американка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1520 #3 Отговорено 21 Януари, 2021 Това устройство е Mitsubishi, а дисплеят му е LG. Слага се на хеча, който се прави в Англия и за Европа, и за Северна Америка. Надали проблемът ще е само локален. преди 53 минути, scyberboy написа: Да не си се насочил към американка ? Нещо такова, да 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено 26 Март Клипа не е активен, за да видя какъв точно е бил проблема, но при мен се появи нещо подобно може би. Сивика е от Канада, и един път, при по-продължителна работа на мултимедията, например няколко часа, слушане на музика през телефона, който беше включен с кабел към колата, операционната система се рестартира, показа черен екран и се включи отново след няколко секунди. Това ми го е правила само веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове