Светослав85 0 #1 Публикувано 9 Януари, 2021 (Редактирано) Здравейте,имам една джазка 2004, 1,2 б/газ.От няколко дни колата губи мощност,тресе,прекъсва. Чека ми започна да мига постоянно,а сега вече свети.Ще я карам в сервиза,но някаква идея за какво иде реч? Поздрави на всички колеги. Редактирано 9 Януари, 2021 от Светослав85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 9 Януари, 2021 Свещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Светослав85 0 #3 Отговорено 9 Януари, 2021 Да,и аз за това си мислех. То като се закачи ще покаже,но все на някой ще се случвало,та да питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #4 Отговорено 10 Януари, 2021 А може да е "опукала" и някоя-друга бобина... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka_dts 21 #5 Отговорено 11 Януари, 2021 (Редактирано) Колега, Правил ли си реглаж на клапаните? Може от това да е. Особеност на този двигател е, че през определен пробег е нужно да се прави реглаж. Аз имах подобен проблем и смених свещи и бобини и проблема пак остана. Оказа се точно, че трябва реглаж на клапаните. Имаш ли съобщение за грешка на таблото ? Поздрави, Димитър Редактирано 11 Януари, 2021 от mEtaka_dts 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове