tranko 2 #1 Публикувано 6 Януари, 2021 Колеги, Някои от вас поставял ли е сполейер (крило) на задната врата? Лесно ли се монтира и как точно става монтажа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_ace 27 #2 Отговорено 7 Януари, 2021 Здравей колега . Ето ти описание и ръководство за монтажа на спойлера : https://forums.hondabg.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=34475 Смени си оригиналните болтове, които вървят с крилото с неръждаеми 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CECO 1 14 #3 Отговорено 21 Януари, 2021 (Редактирано) Здраве Tranko, Статията на колегата ALEX е полезна, но мисля, 1е това клипче ще ти хареса и по-бързо ще схванеш как се прави монтажа. успех ! Редактирано 21 Януари, 2021 от CECO 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 7 Юни, 2021 Този клип обаче е за афтърмаркет крило. Някой който скоро е слагал ОЕМ крило на кола излязла от завода без крило има ли? Двата странични болта са ясни. Този в средата нещо не ме кефи да се разпробива. Мисля да му играя флекса и да лепя там с двойно или силикон. Някой да е правил това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #5 Отговорено 9 Юли, 2021 Четох една подробна статия как допълнителното крило влошава аеродинамиката и прави колата нестабилна в някои ситуации. Проучи този ввъпрос предварително. Инак създава доста приятна визия на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 9 Юли, 2021 Силно се съмнявам да има изобщо някакво влияние върху аеродинамиката при скоростите с които се движат тия коли. Още повече говорим за ОЕМ част преминала през одобрения, тестове и тнт. а не някаква измишлютина. Чисто визуално допълване. Задницата изглежда някак по завършена. Аз го монтирах вече. Отне ми 30 мин. Подчертавам ОЕМ спойлер. Има всякакви из нета, там монтажа не знам как е. Тук се дупчи на 5 места. Важно е да се направи добре шаблон къде ще се пробива. Това е. Обработете оголения метал при пробиването с някаква боя. Няма да се вижда така или иначе, но е хубаво да е защитен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #7 Отговорено 9 Юли, 2021 Надявам се,че всичко ще е наред. Би ли качил няколко снимки да се порадваме на визията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #8 Отговорено 10 Юли, 2021 Това е. Съвсем стандартен ОЕМ спойлер. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове