Maria_82 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2020 (Редактирано) Здравейте колеги,имам хонда сивик 8ма генерация 140к.с 1.8 бензин, преди няколко дни когато запалих колата работи нормално но след 7-8 мин. когато загрее започна едно тропане по скоро като удряне на метал в метал и след няколко минути спира някаква идея или съвет благодаря Редактирано 23 Декември, 2020 от Pavel_Pavlov Корекция на заглавието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 787 #2 Отговорено 24 Декември, 2020 Направи клип и го качи, че с тези описания на звуци е хвърляне на боб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #3 Отговорено 24 Декември, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 787 #4 Отговорено 24 Декември, 2020 Те докторите вече почнаха по телефона да диагностицират, та една кола ли ще ни се опре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 24 Декември, 2020 Те даже лекуват по телефона, ти за диагностика говориш . Аз залагам на 2-ри ред, 7-ми клапан, че чука . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове