Executor 49 #1 Публикувано 22 Декември, 2020 От няколко дни сутрин, когато запаля чувам как хидравличната помпа присвирва. Някой занимавал ли се е да сменя лагера, лесно ли се вади или да купувам направо нова ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 22 Декември, 2020 Да не е ремъка. Пробвай да си смениш лагара, не знам лесно ли е, но поне не са скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #3 Отговорено 22 Декември, 2020 (Редактирано) Не е ремъка според мен. Звука е друг. Тази година смених четки и лагери на алтернатора, лагер и семеринг на делко. Явно идва ред и на помпата. Ще я отворя да разгледам. Надявам се да мога да я сглобя после 😝 Редактирано 22 Декември, 2020 от Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojko1979 3 #4 Отговорено 26 Декември, 2020 Проверете обтяжната ролка на климатика или лагера на компресора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko2Niko 27 #5 Отговорено 23 Януари, 2021 Здрасти колега, би ли споделил докъде я докара със смяната на лагера или там, което е предизвикало издаването на присвирващия звук, че ме е интересно.Имам същия или подобен звук точно от хидравличната помпа.Смятам, ако си заслужава и аз да се пробвам ,че ме влудява този шум ,който издава. Един високочестотен свистящ, много дразнещ звук. @Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #6 Отговорено 24 Януари, 2021 За сега до никъде. Времето беше все студено. При мен е само сутрин докато двигателния отсек позагрее. Вероятно февруари ще я сваля и ще пиша какво е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове