opro 3 #1 Публикувано 21 Декември, 2020 Здравейте,някой излизала ли му е грешка р0325 кнок сензор и как се е справил.Хонда акорд к20а6.Весели празници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 21 Декември, 2020 Със смяна на нок сензора. Не е особено рядко срещано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #3 Отговорено 21 Декември, 2020 Преди 1 час, Pavel_Pavlov написа: Със смяна на нок сензора. Не е особено рядко срещано. Къде е той, на канал ли става или отгоре? Само за инфо питам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 21 Декември, 2020 Под всмукателния колектор се намира, на предната част на блока. С подходящата комбинация от удължители, може да се смени без да се сваля колектора. Само е хубаво да се затегне с динамометричен ключ до правилния въртящ момент. Ето видео: Аз все пак смених моя в сервиз, тъй като нямам нужните удължители и динамометричен ключ под ръка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #5 Отговорено 21 Декември, 2020 преди 13 минути, Pavel_Pavlov написа: Аз все пак смених моя в сервиз, тъй като нямам нужните удължители и динамометричен ключ под ръка. Всъщност проблем е само правеният дълбок ключ 27... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #6 Отговорено 23 Декември, 2020 On 12/21/2020 at 4:34 PM, JapCar said: Всъщност проблем е само правеният дълбок ключ 27... Пробвай с откачане на кабела и виж дали камъка ще хване, мисля че затягането трябваше да е на 31нм, което е леко усилие. Първоначално взех китайски датчик, след няколко месеца пак започна същата грешка, от 1 година съм с втора ръка, нямам проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #7 Отговорено 23 Декември, 2020 Преди 2 часа, gmarinov написа: Пробвай с откачане на кабела и виж дали камъка ще хване, мисля че затягането трябваше да е на 31нм, което е леко усилие. Първоначално взех китайски датчик, след няколко месеца пак започна същата грешка, от 1 година съм с втора ръка, нямам проблеми Друг колега се интересува, аз нямам проблем, питах само от интерес... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове