emonai 48 #1 Публикувано 20 Декември, 2020 (Редактирано) Здравейте, от няколко дни нещо потропва от долу. Мислех, че е по предницата, но до колкото разбирам биалетки, външни накрайници, шарнири въпреки напуканите маншони, луфт не открих. Но като хванах задните полуоски тропат и двете. Според мене е нормално да има луфт, но чак да тропа? То явно ще се ходи на майстор, но да споделя за да знам каво да очаквам. То тропа и от към колелото, но там в карето допускам, че е по-допустимо да е нормално? Снимах и клипче, за по нагледно, но не мога да го кача в поста. Редактирано 20 Декември, 2020 от emonai Грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #2 Отговорено 22 Декември, 2020 Че луфт има, има, но тропането не е от задните полуоски. Нещо отпред е и ще трябва да слушам и да гледам на канала. Сякаш, като се разлюлее колата го има, а не в дупките. А за луфта след празниците на майстор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #3 Отговорено 22 Декември, 2020 Може да започнеш от биалетките,като най-лесен и евтин вариант.Аз не вярвах,че така може да тропа от биалетка ама си беше от нея. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 22 Декември, 2020 И аз така се изненадах от едни биалетки как трака...но факт. Не е казано, че и при теб е това, но почни от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #5 Отговорено 23 Декември, 2020 (Редактирано) Така си и мислех да направя, още повече, че ги имам. Вярно не са оригинални но поне ще си проличи дали е от тях. Благодаря ти. Весели празници на всички!!! Редактирано 23 Декември, 2020 от emonai Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове