bojko1979 3 #1 Публикувано 11 Декември, 2020 Здравейте, някой има ли инфо за размера на четките и лагерите на вентилатора на парното(зад жабката) на сивик 6 англичанка 5 врати. Номера на табелката е W961834S. Доколкото знам на Rover 45 е същия. Другото, което ме интересува е и съпротивленията на отделните степени на жичния резистор монтиран отгоре,че първо ми спря 1ва степен.Най-спешни са ми четките и лагерите в случай, че някой от Вас е разглобявал това двигателче. Благодаря предварително на всички отзовали се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2839 #2 Отговорено 11 Декември, 2020 Размерите на четките и лагерите не ги знам. А за резисторната плочка: https://forums.hondabg.com/topic/106273-проблем-с-парно-и-степени-за-регулиране-препоръчайте-сервиз-в-пловдив/?do=findComment&comment=1057528241 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danio1973 2 #3 Отговорено 14 Декември, 2020 Здравей,преди време ми се счупи перката на въпросният вентилатор и си купих втора употреба.Доколкото го разгледах тогава беше капсуловано.Ако ти се занимава ще разровя в мазето и ако не съм го изхвърлил ще ти го подаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #4 Отговорено 15 Декември, 2020 За съпротивленията въобще не се мъчи. Преди 3 години поръчах от fenabg ново (реплика). Не е мръднало. Преди това всяко лято презапоявах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojko1979 3 #5 Отговорено 15 Декември, 2020 Съпротивленията ги оправих Зора са ми четките и лагерите евентуално. Ще питам фена ако е ровичкал да каже или ако има някое разпиляно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #6 Отговорено 15 Декември, 2020 А бе ти си ги оправил ама пак така ще стане. Иначе свали двигателя разглоби то ще си покаже. Лагери има навсякъде, четките най-много да се забавят с 1 ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове