Todorov1914 4 #1 Публикувано 9 Декември, 2020 Здравейте колеги! Преди няма и седмица си купих хонда сивик 2008 година 1.8 бензин и забелязвам, че когато паля колата сутрин или вечер оборотомера ми се изгася, всичко друго свети, но оборотомера пред мен е тъмен и като натисна димера навътре или да го изкарам навън се оправя и като карам колата не се изключва, но на другата сутрин примерно пак същото, тъмен става оборотомера и трябва да го натисна тоя димер иначе ще карам на тъмно, моля за съвети от какво може да е самото копче ли прави проблеми или е нещо за запояване? Моля за съвети, понеже в моя град Търново няма такива специалисти по тази част и май ще се налага аз да се оправям.... А лично мен ме дразни доста това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #2 Отговорено 9 Декември, 2020 Ако не се сеща някой за какво говоря утре ще направя клип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 9 Декември, 2020 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #4 Отговорено 9 Декември, 2020 Не разбрах само, че кой капак трябва да махна и с какво точно да захвана? Сигурно е голяма занимавка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #5 Отговорено 21 Декември, 2020 В интернет и в частност ютюб, има доста клипчета, в които е показана точната последователност на демонтаж на всички елементи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове