zlatev_atanas 1 #1 Публикувано 3 Декември, 2020 Здравейте! Имам следният проблем външната температура показва 31гр постоянно. Само датчика ли може да е проблема или има и други възможни проблеми свързани с температурата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pp1349 8 #2 Отговорено 3 Декември, 2020 Провери и връзките, може да няма добър контакт някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlatev_atanas 1 #3 Отговорено 8 Декември, 2020 Аз ли съм първият с този проблем????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #4 Отговорено 8 Декември, 2020 Направи ли нещо да го провериш. Или датчика е заминал. Или както каза колегата слаби връзки,провери ли нещо от това. Ако не можеш намери сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #5 Отговорено 8 Декември, 2020 Off Topic Ако повредата не може да се отстрани с чук, значи проблемът е електрически. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове