Jump to content

pp1349

Фен
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pp1349

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V gen.3 N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Свилене, гледам имаш мнение по доста теми, ама с това неграмотно писане няма кой да ти обърне внимание. Лошото е че така сваляш нивото на целия форум! Да не се повтаря!!! :Д
 2. Ако говориш за "минуса" на дневните, то той се съединява с "плюса" на габарити. Така при включване на габарит/къси/дълги дневните угасват.
 3. Рики ЮеСА, на цяло си го забравил българския. Прочети и поправи това, което си написал, за да не разсмиваш целия форум!
 4. Може ли линк или евентуално диаметъра им? Благодаря!
 5. Само за статистика и сравнение: Моята дърпа по 55мА
 6. Аз искам да благодаря на всички, които писаха в темата и ми помогнаха в избора! Поздрави!
 7. Здравейте. Реших да потърся съвет за двигателно масло за CRV gen.3 i-CDTi - мотор N22A2. От това, което прочетох във форума и таблицата, маслото трябва да е 0W-30 C2 Специфичното при мен е, че карам само ~3000 км. годишно, 95% градско, къси дистанции, от есен до пролет (лятото карам основно велосипед). Има ли масло, което мога да сменям на две години, заради малкия годишен пробег? Поздрави!
 8. Това ако го разясниш, че не става ясно кой е въпросния предпазител?
 9. Здравейте. И аз си поръчах DRL+turn signal. Моля някой да подскаже от къде в двигателния отсек да взема +12В след контакт или в идеалния вариант след запалване??
 10. Имаш предвид, че се окисляват и не контактуват добре или нещо друго?
 11. Нека поясня, защото виждам, че си останал с грешно впечатление за мен. Аз наистина мислех, че задните светлини не светят. От какъв зор иначе щях да проверявам бушоните?? И сега след като знаем, че светят през деня ти, като по-стар член на форума ми кажи защо не ги виждам по тъмно :Д (тук се шегувам разбира се) И последно: След като отварям темата в раздел "CR-V 3та ген. (2008 - 2012)", мисля, че е ясно, че колата е CR-V 3та ген. Поздрави!
 12. Днес взех втори човек с мен. Намокрих задното стъкло, запалих, включих предната чистачка, потеглих назад и задната чистачка се включи. Белите светлини също са се включили (помагащия ги е видял)?!? Защо обаче според мен не осветяват, когато е тъмно предстои да разбера. Благодаря на ВСИЧКИ, които писаха в темата! Поздрави!
 13. Това го гледах и както вече писах крушките са здрави. Сега издирвам датчика/ключа на скоростната кутия (ако е там де).
 14. Проверих бушона за задни светлини в двигателния отсек - здрав е.
×
×
 • Create New...